Psycho-neuro-immunologie

De wetenschap van de psycho-neuro-immunologie (PNI) is ontwikkeld door Ader, Cohen en Feiten. Zij begonnen met publicaties over de mogelijke relatie tussen het neurologisch systeem en het immuunsysteem. Later hebben ze er publicaties aan toegevoegd over de relatie tussen deze twee systemen en de endocriene organen (de hormoonsystemen).

Kinderen en Anders Heel

Het behandelen van kinderen vereist een specifieke aanpak. Kinderen reageren in het algemeen erg goed op een behandeling met subtiele prikkels van de bio resonantietherapie of zachte behandeltechnieken uit de osteopathie.
De energie van kinderen is anders dan die van volwassenen. Kinderen kunnen snel ziek zijn, maar ze zijn ook zo weer beter.

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie
MORA-bio resonantietherapie is een patiëntvriendelijke, bijwerkings-vrije behandelmethode die de zelf genezende mogelijkheden activeert en in vele gevallen leidt tot een betere gezondheid. De naam MORA is ontstaan door de samenvoeging van de namen van de grondleggers van deze therapie: Dr.med.F. Morell en Ing. E. Rasche.